Výroba tohoto modelu byla ukončena. Model byl nahrazen kávovarem NIVONA NICR 820 nebo NIVONA NICR 825. Tyto kávovary nabízejí mnohá vylepšení a inovace! Děkujeme za pochopení.
Novinkou na trhu je automatický kávovar NIVONA NICR 841 CafeRomatica. Jedná se o inovativní model v matné černé barvě s chromovými doplňky. Tento model řady 8 kombinuje minimalistický vzhled s vynikajícími vlastnostmi. Novinkou je vylepšení volby nápoje díky režimu Big Picture Mode, který umožňuje nastavení individuálního vzhledu menu a to na barevném TFT displeji. O dokonalé propaření se stará 15 bar tlakové čerpadlo, o maximální aroma a ideální míru extrakce Systém Aroma Balance . Díky tomuto systému dochází k co nejdokonalejšímu propaření čerstvě namleté kávy. Cappuccino Connaisseur umožňuje nastavení přesně podle Vašich preferencí: 1. nejprve káva, potom mléko/mléčná pěna, 2. nejprve mléko/mléčná pěna, potom káva, 3. káva a mléko současně. Snadné čištění a správnou hygienu provozu zaručuje vyjímatelná spařovací jednotka.
Menu i veškerá komunikace kávovaru je v českém jazyce. Díky elektronickému návodu přímo v přístroji již nebudete muset při každém čištění hledat návod k obsluze. Přístroj Vás bude navádět přímo v rodném jazyce. Samozřejmostí jsou i informace a upozornění v českém jazyce.
Další předností tohoto a vyšších modelů značky NIVONA je automatické čištění nasávací hadičky horkou parou. Funkce, která výrazně usnadňuje údržbu. Není třeba hadičku sundávat a proplachovat. S použitím samostatné násypky pro mletou kávu můžete připravit jeden šálek z různých druhů kávy.
Vše pro dokonalou kávu. Důkazem jsou osvědčený systém Aromatica a zcela nový Aroma Balance systém. Principem nového Aroma Balance systému je přizpůsobení času a tlaku, který při spařování projde namletou kávou v předdefinované vlně. Čímž zaručí optimální extrakci a výsledkem jsou tři různé úrovně aroma kávy. Vše za použití jednoho druhu zrnkové kávy a stejného množství kávy i vody. Touto technologií dosáhnete ideálního vyvážení (Aroma Balance) a naprosto dokonalé kávy.
Integrovaný mechanismus kónického mlýnku CafeRomatica umele kávová zrna přesně podle zvoleného individuálního nastavení. Mletá káva pak v odměřené dávce projde do komory, kde bude následně spařena horkou vodou.
Mletá káva se ve varné komoře patřičně upěchuje
Do komory se přečerpá vroucí voda. Působením tlaku vody se varná komora zvětší – umožňuje to víko varné komory, které je uloženo na pružinách. Voda a mletá káva se tak ocitnou ve vířivém pohybu a z kávy se uvolní silnější lahodné aroma.
Výsledkem je báječná chuť – dopřejte si skvělou kávu.